62
20.09.2012

2012 YILI Dr.HASAN ERGÜL BAŞARI ÖDÜL TÖRENİ YUSUF PERİN ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİNDE GERÇEKLEŞTİ.

Berksav’ın onur üyesi Dr.Hasan Ergül’ün vasiyeti doğrultusunda her yıl üniversite sınavlarında en yüksek başarı puanı alan öğrencilere verilen “Başarı ödülü” bu yıl 17 Eylül 2012 tarihinde Yusuf Kemalettin Perin Anadolu Öğretmen Lisesinde yapılan törenle gerçekleşti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman, Milli Eğitim Şube Müdürü Haluk Demirağ, Berksav Başkanı Ali İhsan Süter, Berksav yönetim kurulu bşk.yrd. Mustafa Demirel, Berksav geçmiş dönem başkanlarından Mustafa Pulcu, Okul Müdürü Yaşar Düşünceli’nin öğretmenler , öğrenciler ve velilerin katıldığı törende başarı ödülleri takdim edildi. Berksav Başkanı Ali İhsan Süter konuşmasında; Berksav’ın çalışmaları ve faaliyet alanları hakkında bilgi vererek; Dr.Hasan Ergül’ün sağlığında verdiği başarı ödüllerinin vasiyeti doğrultusunda geleneksel hale geldiğini ve üniversite öğrencilerine burs verildiğini bildirdi.

Matematik- Fen ve Türkçe- Matematik alanlarında Tuğçe Turan, Türkçe-Sosyal alanda Gamze Canbaz,Yabancı Dil alanında İlayda Kizir’e cumhuriyet altını ve başarı belgeleri Berksav Başkanı Ali İhsan Süter ,İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman ,Şube Müdürü Haluk Demirağ tarafından takdim edildi.